Een indrukwekkend ontbijt wat super makkelijk te maken is; dat is deze french toast met Sweet Eve frambozen en toffeesaus. Naast dat de Sweet Eve frambozen een prachtige kleur geven aan het gerecht, zorgen ze ook voor een prikkelende smaak die een mooie combinatie vormt met de zoete toffeesaus.
Aantal personen: Bereidingstijd: Kooktijd: |
6 10 minuten plus 20 minuten weektijd 10 minuten |
Voor de french toast
500 ml volle of halfvolle melk
3 eieren
25 gr. poedersuiker
1 theelepel vanille-extract
6 dikke (van ongeveer 2cm) plakken gesneden brioche brood
Een beetje ongezouten boter voor het bakken van het brood
Voor de saus
150 gr. donkere basterdsuiker
150 ml koud water
75 gr. boter, gesneden in blokjes
100 ml double cream (double cream is in Nederland niet verkrijgbaar.
Als vervanging maken we een mengsel van één deel mascarpone (80% vet) en twee delen slagroom.)
1 theelepel vanille-extract
Voor de garnering
2 x 225 gr. Sweet Eve frambozen
Een beetje poedersuiker