16 december 2015

Sweet Eve framboos winnaar ‘Beste AGF Product van het Jaar 2015-2016’

Wij zijn trots! Waar Albert Heijn vorig jaar met de Sweet Eve aardbeien nog bekroond werd tot ‘Beste AGF product van het jaar 2014-2015’, weet dit jaar de Sweet Eve framboos de award in de wacht te slepen. Massaal werd er deel genomen aan het grootschalige Nederlandse consumentenonderzoek, waarbij de Sweet Eve frambozen beoordeeld werden op diverse criteria, zoals prijs-kwaliteitverhouding, productpresentatie en gebruikstevredenheid. Als winnaar in de AGF categorie mag de Sweet Eve framboos zich in Nederland met gepaste trots een jaar lang ‘Beste Product van het Jaar’ noemen.

Wij willen u nogmaals hartelijk danken voor het uitbrengen van uw stem. Wij hopen dat u ook volgend Sweet Eve seizoen weer zal gaan genieten van onze smaakvolle aardbeien en frambozen.

————————

Over Beste Product van het Jaar

In 2014 is de verkiezing Beste Product van het Jaar Nederland voor de eerste keer georganiseerd. De verkiezing is een initiatief van Q&A Research & Consultancy en wordt samen met Consumer Contest Company georganiseerd. Q&A is vooral bekend van de grootschalige consumentenverkiezing Retailer of the Year. Dit concept wordt inmiddels in negen Europese landen georganiseerd, waarbij consumenten hun favoriete winkelketens beoordelen. In de verkiezing Beste Product van het Jaar Nederland gaan consumenten nu ook producten waarderen. Het concept is ontstaan vanuit de wens dat consumenten hun mening willen delen over hun favoriete producten. Het doel van de verkiezing is om consumentenproducten positieve media aandacht te geven. Zie ook http://info.besteproductvanhetjaar.nl/